Zoeken: 

 

Your inspiration is our realisation

Welkom bij Timmerhuis Special Products

Nieuws
Organisatie
Diensten
Downloads
Contact / informatie
Vacatures
Sponsoring
Tsp stream

Wilt U meer informatie?

Naam: * 
Tel: * 
Email: * 

Organisatie

 Timmerhuis Special Products B.V. houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen, het produceren en de engineering van machines en apparaten. Dankzij een klantgestuurde werkwijze bieden wij een breed scala aan producten.

Naast maatwerk levert Timmerhuis Special Products B.V. ook kant en klare producten die aansluiten op de geproduceerde machines.

TSP UNIQUE
Timmerhuis Special Products B.V. kent een aantal unieke eigen producten welke vermarkt worden onder de naam Q-line.
Q-line® producten zijn innovatief, grensverleggend en vooruitstrevend. Deze technologisch bewezen kwaliteitsproducten zijn unieke producten die bestemd zijn voor het in conditie brengen en houden van paarden.U kunt hierbij denken aan een trainingsmolen en een solarium voor paarden. Bij deze oplossingen hoort ook een reeks van handelsproducten en OEM (Original Equipment Manufacturer) producten. Deze OEM producten past Timmerhuis Special Products B.V. dusdanig aan dat u ze direct kunt installeren en gebruiken. Een uitgebreide handleiding in de desbetreffende taal leveren we hier standaard bij.


Bij Timmerhuis Special Products B.V. zijn niet alleen de producten, maar vooral de klanten speciaal. Iedere klant is uniek en iedere oplossing daarom ook. Timmerhuis Special Products B.V. beschikt over dynamische professionals op het gebied van machineontwerp, machineproductie en engineering. Dankzij jarenlange ervaring op deze gebieden weet Timmerhuis Special Products B.V. voor iedere situatie een passende oplossing te vinden.

Timmerhuis Special Products B.V. in het kort:

  • Het ontwerpen van machines en apparaten
  • Engineering van machines en apparaten
  • Produceren van machines en apparaten, op basis van kleine en middelgrote series
  • Het leveren van machine gerelateerde producten

 

Ingewikkelde technische omschrijvingen? Met de producten van Timmerhuis Special Products B.V. hoeft u zich geen zorgen te maken. De producten en de beschrijvingen zijn eenvoudig in installatie en gebruik.

In combinatie met een internationaal opgezet communicatienetwerk levert Timmerhuis Special Products B.V. een uitgebreid productenpakket, snel en rechtstreeks vanuit het magazijn in Geesteren .

Your inspiration is our realisation!

 

BEREGENING
SNAPPERR
STAPMOLEN ONDERDELEN